OWNER Bruno Vanbesien Architects

Bruno Vanbesien

Bruno Vanbesien este absolvent al KU Leuven departement Architecture Sint Lucas din Bruxelles. A lucrat cu Pascal Francois în  Alast până în 2005, când și-a deschis propriul birou de arhitectură, Bruno Vanbesien Architects.

Din 2009 este juriu în diferite insituții de arhitectură ca: Școala de arte Luca din Ghent, KU Leuven Design Interior și Arhitetură de Interior sau La Cmbre ULB Universitatea din Bruxelles.

Din 2004 este membru al organizației de arhitectură Archipel, devenind în 2014 președintele acesteia. Archipel organizează prezentări naționale, internaționale și excursii arhitecturale în jurul lumii. Bruno co-organizează împreună cu organizația Archipel excursii în India/Bangladesh, nordul Franței, diferite regiuni ale Belgiei sau coasta de est a Americii.

Pe lângă arhitectură, Bruno călătorește foarte mult, nu doar în interes de arhitectură ci și pentru a descoperi locuri și culturi noi. În 2010 a călătorit în toată Asia prin țări și regiuni ca Orient, Persia, Asia Centrală, China, Nepal sau India, numărând până în prezent peste 60 de țări vizitate.

Este un architect recunoscut pe plan interațional, cu diverse publicații la activ. În 2009 a fost selectat de către Wallpapers pentru Architecs Directory.