M.Sc.Eng Arch. IARP

Anna Grajper

Anna este absolventă a TU Wroclaw, premiată cu distincția „Supervizion” din partea Asociației Arhitecților din Polonia pentru toate realizările din domeniu. După terminrea studiilor a lucrat pentru OMA (Office for Metropolitan Architeture) și mai apoi pentru De Zwarte Hond. În 2014 , împreună cu arhitectul Sebastian Dobiesz a fondat LAX (Laboratory of Architectural Experiements) din Polonia.

Cu LAX a câștigat multiple premii, printre care și pentru proiectul „Urbanimals” din Bristol în anul 2015. Cu un doctorat în arhitectură interactivă la TU din Wroclaw și UCL Bartlett School of Architeture din Londra, studiază modele pliabile interactive în arhitectura spațiilor publice din țară și nu numai.

A fost key note speaker la diverse conferințe științifice și arhitecturale precum Innovative City Forum din Tokyo, Festival of the Future City in Bristol sau ECAADE in Oulu. Anna Grajper a fost premiată de către Președintele orașului Worclaw pentru realizările academice și inclusă ca fiind unul dintre cei mai creativi 30 de antreprenori din Worclaw.